Президентът на CEV и вицепрезидент на FIVB Александър Боричич посети Русе - ruse.utre.bg

Президентът на CEV и вицепрезидент на FIVB Александър Боричич посети Русе

18 септември 2018, 08:57 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    БФВ

Боричич получи от русенския градоначалник статуетка на Паметника на свободата

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) и вицепрезидент на Международната федерация (FIVB) Александър Боричич посети град Русе. Той проведе работна среща с кмета Пламен Стоилов, президента на Българската федерация по волейбол Данчо Лазаров и вицепрезидента Любомир Ганев Lubo Ganev, по време на която бяха обсъдени възможности за провеждането на бъдещи големи волейболни първенства в Русе.
Боричич получи от русенския градоначалник статуетка на Паметника на свободата, а от Любо Ганев книгата му „Светът отвисоко“.

По-късно през деня той посети Екомузея и разгледа изложбата, арт инсталациите, както и рисунките от фестивала „3D – Ас & Гейм на паважа в града – домакин“, посветени на Световното първенство за мъже по волейбол, което се провежда в Русе от 12-ти до 18-ти септември. ????

Александър Боричич присъства и на двубоя между отборите на Египет и Холандия от 17 часа в спортната зала „Арена Монбат“. Холандия се наложи с 3:1 гейма и с 11 точки оглави група Б, пред Белгия с 9 точки и Франция 8 т.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета