Людмил Киров е новият старши треньор на ФК „Дунав“ - ruse.utre.bg

Людмил Киров е новият старши треньор на ФК „Дунав“

01 октомври 2018, 17:47 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    fcdunav.eu

Людмил Киров е новият старши треньор на ФК „Дунав“! Специалистът подписа договор с клуба до 2020 година и бе представен на футболистите преди тренировката днес. Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков ще бъдат помощници на новия наставник.

Людмил Киров е роден на 16 февруари 1976 година в Русе. Футболната му кариера преминава през Велбъжд (Кюстендил), Черно море, Добруджа, Берое, Дунав (Русе), Родопа (Смолян) и Верея. След приключване на състезателната му кариера работи три години като асистент в Дунав (Русе). За кратко е начело на дублиращия отбор на Верея, а след това застава начело на Ботев (Гълъбово).

„Искам най-искрено да благодаря на Цветомир Младенов, Емил Иванов и Любомир Петков за това, че поеха отбора в изключително тежък момент. Те показаха огромно желание и мотивация за работа и стабилизираха „Дунав“. Те подобриха и микроклимата в тима, видяхте с какво настроение играха футболистите в последния мач с Берое. На Людмил Киров пожелава много успехи в предстоящите битки. Надявам се той да доразвие „Дунав“ в игрови аспект“, заяви президентът на ФК „Дунав“ д-р Симеон Симеонов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета