Народните представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Тетово по повод празника на населеното място - ruse.utre.bg

Народните представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Тетово по повод празника на населеното място

15 октомври 2018, 06:32 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Народните представители от ГЕРБ-Русе Светлана Ангелова и Андриан Райков поздравиха жителите на Тетово по повод празника на населеното място. „От сърце ви поздравявам по случай традиционния празник на Тетово  и ви пожелавам да бъдете преди всичко здрави и щастливи.
Нека има любов в сърцата ви, успехи в делата ви и повече разбирателство“, каза Светлана Ангелова пред всички присъстващи, сред които и зам. – областният управител Валентин Колев и общински съветници.

"Бъдете позитивни, вярващи, креативни и вдъхновени“, пожела Ангелова и призова жителите да са единни и човечни. Тя увери в подкрепата на народните представители и местната власт към Невяна Атанасова – кмет на Тетово, която активно работи  то да е едно прекрасно място за живеене.

"Това е  нашият роден край, нашият дом, нашите спомени и сме длъжни да вървим стъпка по стъпка заедно напред и с постоянство да градим, подчерта Ангелова.

Малко след официалната част депутатите наградиха участниците в турнира по футбол „Млади надежди“, който се провежда ежегодно. Част от наградите бяха осигурени от ГЕРБ. Първото място заслужиха младите футболни таланти на „Дунав“ – Русе.

Събитието продължи с празничен концерт и фойерверки.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета