Билетите за двубоя Дунав – Локомотив Пловдив са в продажба - ruse.utre.bg

Билетите за двубоя Дунав – Локомотив Пловдив са в продажба

17 октомври 2018, 07:30 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    fcdunav.eu

Срещата от 12-ия кръг на Първа професионална лига е на 21 октомври

Стартира продажбата на билети за домакинския мач на „Дунав“ срещу „Локомотив“ (Пловдив). Срещата от 12-ия кръг на Първа професионална лига е на 21 октомври, неделя, от 17.30 часа на Градския стадион в Русе.

Пропуските са с цена 8 лева и ще могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78, вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

Ръководството на ФК „Дунав“ Русе вече пусна в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лева и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Касите започват продажбата на билети в 15.30 часа, а вратите на стадиона отварят в 16.30 часа.

Билети за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 минути от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета