Над 20 граждани посетиха приемната на народните представители Пламен Нунев и Светлана Ангелова - ruse.utre.bg

Над 20 граждани посетиха приемната на народните представители Пламен Нунев и Светлана Ангелова

29 октомври 2018, 17:26 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Граждани потърсиха съдействие за разрешаване на техни социални и битови проблеми

Над 20 граждани на град Русе и Русенска област посетиха днес приемната на народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова. Тя се проведе в централния офис на партията, находящ се в търговски комплекс „Родина“ на ул „Чипровци” № 2.

Много от участвалите в приемната поставиха въпроси от местно значение, свързани с благоустрояване на определени квартали, ремонт на улици, околоблокови пространства, осветление и пр. Част от тях бяха информирани с помощта на общински съветници от ГЕРБ за плановете на Община Русе за строително – ремонтни дейности в съответните райони, както и бяха направени пояснения във връзка със сроковете за изпълнение на строителство на обекти.

Граждани потърсиха съдействие за разрешаване на техни социални и битови проблеми.

Ангелова се ангажира с помощ при решаването на поставени въпроси във връзка с настъпили трайни физически увреждания, водещи до нетрудоспособност, работата на ТЕЛК и пр. Русенец получи информация относно решаване на въпрос при недостигащ стаж на пенсия. Друг изказа благодарност към народните представители за увеличаването на т. нар. таван на пенсиите през 2019 година.

Приемните на народните представители в областта се провеждат всеки понеделник, като срещите с граждани се случват дори те да не са обявени официално.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета