Лили Ганчева стана почетен гражданин на Гюргево - ruse.utre.bg

Лили Ганчева стана почетен гражданин на Гюргево

01 ноември 2018, 18:39 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Областна администрация

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров поздрави изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ г-жа Лили Ганчева по повод избирането й за почетен гражданин на община Гюргево.

Той й пожела преди всичко здраве и все със същата енергия и всеотдайност да продължава да съгражда и допринася за трансграничното сътрудничество в целия му смисъл между България и северната ни съседка.

Титлата почетен гражданин беше присъдена днес на г-жа Лили Ганчева по време на редовната сесия на Общинския съвет на община Гюргево. Тя се връчва за принос на престижа на община Гюргево в местен, национален и международен план, както и за повишаване нивото на сътрудничество и развитие в рамките на Асоциация „Еврорегион Данубиус“.

Изпълнителният директор на Асоциацията изказа благодарност на кмета на община Гюргево г-н Николае Барбу, на общинските съветници, а също и на всички, повярвали в безрезервната й отдаденост на работата. „Най-трудно ми беше да спечеля доверие, да запазя непрекъснатостта и приемствеността след всеки един проведен избор с последващи промени в ръководствата на институциите от България и Румъния, като твърде често това костваше компромиси с личния ми живот! Посвещавам това признание на моя съпруг – г-н Румян Ганчев, който за съжаление днес не е сред нас!“ заяви още г-жа Ганчева.

Още в първите минути след награждаването г-жа Ганчева получи множество поздравления от народни представители, кметове на общини и ръководители на други местни и държавни структури, както и на хора от бизнеса.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета