Кметът Пламен Стоилов откри обновения пенсионерски клуб в с. Червена Вода - ruse.utre.bg

Кметът Пламен Стоилов откри обновения пенсионерски клуб в с. Червена Вода

08 март 2019, 17:10 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Община Русе

По случай 8 март – Международния ден на жената, кметът на Община Русе Пламен Стоилов откри обновения пенсионерски клуб „Росна китка“ в с. Червена вода.

Г-н Стоилов пожела на всички жени да бъдат здрави, щастливи и все така инициативни. Той направи личен подарък на членовете на пенсионерския клуб - музикална уредба, като връчи и букети на председателя на ПК „Росна китка“ Дарина Николова и председателя на общинската организация „Съюз на пенсионерите 2004“ Красимира Маринова. „На възрастните хора трябва да се помага и да сте социално ангажирани. От моя страна винаги ще имате пълна подкрепа“, заяви кметът.

Ремонтните дейности на клуба в Червена вода са извършени с финансиране от Община Русе. Изцяло са ремонтирани  помещенията на втория етаж, шпакловани са и са боядисани стени и тавани. Поставено е ново осветление, както и са ремонтирани тоалетни и са сменени ВиК-инсталациите.

Лентата на обновения клуб прерязаха кметът Пламен Стоилов и председателят на пенсионерския клуб Дарина Николова.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета