3 сигнала са наложили намесата на екипи от пожарната през изтеклото денонощие - ruse.utre.bg

3 сигнала са наложили намесата на екипи от пожарната през изтеклото денонощие

30 юли 2019, 11:11 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ruseutre.bg

Вчера сутринта, за времето 06:07 - 08:35 часа, служители от РСПБЗН-Бяла с един автомобил са реагирали на сигнал за пожар в имот на адрес в с. Караманово. Горяла е стопанска пристройка към къща, като при пожара с нанесени щети по таванската конструкция. При произшествието не са пострадали хора. Причините за възникване на запалването са в процес на изясняване.
Около 08:00 часа вчера сутринта в РДПБЗН – Русе е постъпило обаждане за искане на съдействие, във връзка с пътен инцидент с обърнат бус в канавка на пътя между селата Божичен и Иваново, и затиснати пасажери. Изпратен е екип на сектор „Специализирани оперативни дейности“ от регионалната дирекция. При пристигане на място се оказва, че няма затиснати пасажери, а водачът е излязъл сам и няма нужда от помощ. Автомобилът е бил обезопасен от екипа.
За времето от 13:35 до 14:25 часа екип на сектор СОД към РДПБЗН-Русе с един автомобил е бил пратен за оказване на съдействие с техника на ГКПП „Дунав мост“, при проверка на товарен автомобил.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета