Сигнал за кражба от товарен автомобил разслезват в РУ – Бяла - ruse.utre.bg

Сигнал за кражба от товарен автомобил разслезват в РУ – Бяла

27 август 2019, 12:20 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ruseutre.bg

Сигналът на чужденеца е бил документиран от разследващите и е започнало изясняване на случая

Сигнал за кражба от товарен автомобил разследва полицията. Вчера в районното управление в Бяла е постъпил сигнал от водач на лек автомобил, че по пътя Бяла – Плевен, в землището на с. Пейчиново е бил спрян от чужденец, който търсил помощ от полицията. На посоченото място е изпратен екип от районното управление. Униформените са установили, че се касае за мъж от Чехия на 29 г., водач на товарен автомобил.

В хода на последвалото изясняване на случая, мъжът разказал пред полицаите, че докато бил спрял на отбивка по пътя Русе – София /между 02:00 и 07:00 ч. на 26.08.2019 г./ му е била извършена кражба. Според заявеното от него му липсвали около 200-300 литра гориво от резервоара, на който била разбита капачката, както и към 15 кашона с неустановена спортна екипировка, част от превозвания от него товар, които по негови данни били взети, след срязване на пломбата на товарното отделение.

Сигналът на чужденеца е бил документиран от разследващите и е започнало изясняване на случая, като в РУ – Бяла е образувано досъдебно производство.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета