В рамките на два дни Русе ще бъде окупиран от най-новите литературни заглавия - ruse.utre.bg

В рамките на два дни Русе ще бъде окупиран от най-новите литературни заглавия

07 септември 2019, 00:03 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Областна администрация

Областният управител Галин Григоров посети изложението-базар „Десант на книгата“

Областният управител Галин Григоров посети изложението-базар „Десант на книгата“.

В приветствието си към присъстващите той отправи пожелания за крепко здраве, благополучие, сили и оптимизъм за постигане на все повече нови успехи.

„Бих искал да изкажа благодарност на всички за организирането и провеждането на подобно събитие, спомагащо за културния напредък на града!

Продължавайте смело да мечтаете, като преодолявате всяко едно предизвикателство пред Вас!“ допълни още Григоров.

Също така той връчи и поздравителен адрес на председателя на Клуб „Мечтание“ Полина Лъвчиева, която на практика реализира инициативата.

Предвидено е събитието да се проведе днес и утре, като днес ще бъдат представени нови заглавия на литература за възрастни, а утре е запазен за по-малките читатели. В утрешния ден ще се състои и награждаването на децата, участвали в конкурса „Моето въображаемо пътешествие“.

Разбира се има и множество допълнителни забави като детски художествени работилници, както и такива с гост-музиканти, а довечера всеки желаещ ще може да се наслади отблизо на концерта на Иво Минчев и група „Коприва“.

Десантът на книгата се провежда в парка на Военния клуб и се осъществява по програма „Знание и растеж“, реализирана от Фондация „Русе – град на свободния дух“, както и с подкрепата на Фондация „Еконт“.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета