Тържествена церемония по връчването на дипломите на Випуск 2019 на Русенския университет - ruse.utre.bg

Тържествена церемония по връчването на дипломите на Випуск 2019 на Русенския университет

27 септември 2019, 23:17 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    РУ

Днес, в Канев Център, се проведе тържествена церемония „Промоция на Випуск 2019“, на която бакалаври и магистри получиха дипломите си за завършено висше образование. На събитието присъстваха заместник-кметътпо хуманитарни дейности на Община Русе Иван Григоров, областният управител на област Русе Галин Григоров, заместник областният управител на Област Русе Валентин Колев, генералният консул на Русия в Русе Андрей Громов, началникът на РУО Русе Росица Георгиева, общински съветници, преподаватели, абсолвенти и други гости.

В своето приветствие проф. Христо Белоев отправи своите пожелания за благополучие и успех на всички завършващи студенти.

Г-н Иван Григоров връчи поздравителен адрес на ректора от името кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов. В него се казва: „Използвам приятния повод да отправя поздравленията си към всички завършващи студенти, както и да изразя уважението си към успешното ръководство на една от големите образователни институции в страната ни. Благодарение на всеотдайността на квалифицираните преподаватели и отличната подготовка, която получават студентите, след завършването се утвърждават едни опитни кадри, които с отговорност и мотивация успяват да се реализират.“Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета