ПФК „Дунав“ стартира кампания „Русенци за Дунав“ - ruse.utre.bg

ПФК „Дунав“ стартира кампания „Русенци за Дунав“

17 октомври 2019, 10:48 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    fcdunav.eu

„Драконите“ започват кампания „Русенци за Дунав“. Тя бе анонсирана още през септември от д-р Симеон Симеонов, който вече обяви, че се оттегля от издръжката на клуба.

ПФК „Дунав“ е една от емблемите на Русе. След 25-годишно затишие отборът представлява града на най-високото ниво на футбола у нас за четвърти пореден сезон. На Градския стадион в Русе се събират хиляди, независимо от тяхния произход, социален статус, етническа и политическа принадлежност, за да го подкрепят. А отборът показва, че въпреки съпътстващите го трудности мястото му е в елита.

 

Сега обаче „Дунав“ има нужда и от по-голяма подкрепа. Най-вече от знак от обществеността на Русе – дали иска да запази своя отбор.

 

Кампанията „Русенци за Дунав“ отваря сметка на името на футболния клуб. В нея всеки желаещ да подкрепи „Драконите“ ще има възможност да внесе средства по свое усмотрение. Имената на дарителите и размерът на сумата, която са дарили, ще бъдат обявени в рамките на деня, следващ този на вноската. Разходването на средствата ще се случва само и единствено след допитване до всички дарители, които трябва да кажат в каква посока да отива то.

Нека покажем, че искаме „Дунав“ да е сред най-добрите в България и да го подкрепим в този труден момент.

Всеки може да преведе желаната от него сума по следната сметка:

IBAN: BG88FINV91501017316209

BIC: FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ТИТУЛЯР: ПФК ДУНАВ

 

Напомняме, че този петък „Дунав“ приема „Етър“ в мач от 13-ят кръг на efbet Лига, с начален час 20:00ч.

Елате на стадиона! Подкрепете Дунав!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета