Диана Иванова: Игнат Канев е вдъхновяващ пример - ruse.utre.bg

Диана Иванова: Игнат Канев е вдъхновяващ пример

17 октомври 2019, 14:20 | Ruseutre
 • Снимка:
  ГЕРБ Русе, Пресцентър

 • Снимка:
  ГЕРБ Русе, Пресцентър

 • Снимка:
  ГЕРБ Русе, Пресцентър

 • Снимка:
  ГЕРБ Русе, Пресцентър

 • Снимка:
  ГЕРБ Русе, Пресцентър

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе се срещна с Канев и с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев

„Имам честта и удоволствието да се срещна с големия вдъхновител и дарител на Русе Игнат Канев. Благодаря много за споделените идеи и опит от българската общност в Канада“, това заяви кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, инж. Диана Иванова. 

„На срещата заедно с народния представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев,  председателя на общинската организация Росен Даскалов, с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и заместник-министъра на  здравеопазването Жени Начева обсъдихме нашите бъдещи планове за развитието на града“, допълни още Диана Иванова.

По време на разговорите, Игнат Канев разказа за своя близка приятелка – кметът на град Мисисага г-жа Хейзъл Мак, управлявала 37 години. Довел я в Русе през далечната 1982 година. Тя останала впечатлена от културата на града ни и от Доходното здание.

Бизнесменът Игнат Канев, който е основен дарител и министър Кирил Ананиев откриха обновеното отделение "Диализно лечение" в Университетската болница "Канев" в Русе. Отделението бе осветено от Русенския митрополит Наум. Разширението и ремонтът са извършени с 500 000 лева, дарени от фондацията "Игнат Канев".

Повече информация и новини може да прочетете на официалния сайт на Диана Иванова.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета