Любен Дилов – син подкрепи Диана Иванова в Русе - ruse.utre.bg

Любен Дилов – син подкрепи Диана Иванова в Русе

21 октомври 2019, 14:25 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Любен Дилов – син подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Русе – Диана Иванова.

„Обожавам Русе не за друго, освен че е прекрасен град и се намира на Дунава, а защото това е един от малкото български градове, които нямат „ч“, „ш“ и „ц“ в названието си. Естествено мога да ги кажа по-лесно!

Хората не си дават сметка, че всъщност 95% от живота си живеят в общината и може би 5% в държавата. Като се замислите всичко ви е община – от родилния дом, парковете, детската градина, училището, че и гробището накрая е общинско. Тоест животът ни наистина минава в общината и е страшно важно какво чувство имаме към хората, които олицетворяват нашето самоуправление - общинско. И понеже винаги е сложно, винаги политиците, големите партии са склонни да ни замерват с някакви тежки аргументи, да решават други проблеми през общинските избори, а не общински проблеми, които са най-важните, аз винаги имам едно просто правило. Като ви стане сложно и се объркате за кого да гласувате, помислете си с кого от кандидатите изглеждате най-добре на снимка. Не е много политическо, но върши работа.

Аз лично, за себе си смятам, че най-добре изглеждам с Диана. Не казвам нищо лошо за другите, просто така го усещам“, заяви Любен Дилов – син във видеообръщение във ФейсбуКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета