Известни личности и успели русенци подкрепят Диана Иванова за кмет на Русе - ruse.utre.bg

Известни личности и успели русенци подкрепят Диана Иванова за кмет на Русе

23 октомври 2019, 14:00 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Десетки успели русенци и известни личности подкрепят Диана Иванова за кмет на Русе. През последните дни страницата във Фейсбук на кандидата за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ, се изпълва с позитивни послания, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Здравейте, казвам се Александър Сано. Мой учител в Русе беще Диана Иванова. Дължа й много. И сега за първи път в живота си заставам зад политическа кауза, защото искрено вярвам, че това е правилният кмет за града. Диана Иванова е моят кмет, вярвам и вашият!“, заяви известният актьор и режисьор Александър Сано, който е живял 12 години в Русе.

Сестрите Мирела и Пресияна Димитрови също застанаха зад кандидатурата на Диана Иванова. Те записаха специално обръщение, в което казват, че Русе става все по-красив.

Волейболната легенда Любо Ганев заяви: „Като човек, роден и израснал в Русе, подкрепям Диана Иванова, защото знам, че тя ще продължи всичко, което беше направено в този град и специално за спорта в Русе“.

„През последните години направихме много за спорта в Русе, много неща се подобриха. Убеден съм, че Диана Иванова е човекът, който ще работи още по-мащабно и с още по-големи успехи“, заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

„Подкрепям Диана Иванова, защото тя е бъдещето за спорта в Русе“, каза легендарната лекоатлетка Анелия Нунева.

„Това е моят кмет!“, заяви и русенският футболист и дългогодишен капитан на ФК „Дунав“ Диян Димов.

Подкрепата си от Русе за Диана подчерта и евродепутатът Андрей Новаков, който каза, че европейските фондове променят българските общини с всеки изминал ден.  Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета