Диана Иванова: В мое лице можете да разчитате на съпричастен човек - ruse.utre.bg

Диана Иванова: В мое лице можете да разчитате на съпричастен човек

25 октомври 2019, 13:10 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Диана Иванова, кандидат на ГЕРБ за кмет на Община Русе, бе сред съграждани, за които темата за хората със специални потребности е по-лично значима, защото е съдба, с която се налага да се справят лично. Към диалога се присъедини и Павел Савов - председател на Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт (БАРИС), създаден в София в рамките на проект "Активен живот".

Диана Иванова подчерта: „Имаме ефективен опит в обучението и грижата за деца със специални образователни потребности, както и с работата с техните родители. Колкото и средства да се предоставят на хора с увреждания, тези средства никога няма да са достатъчни. Става дума за денонощно, дългогодишно предизвикателство да успяваш да живееш, да преодоляваш и да гледаш напред. Да се усмихваш, да се радваш на живота въпреки всичко! Това за мен е огромно геройство, пред което се прекланям, и с каквото мога, винаги ще помагам. Хората, които работят с хора със специфични състояния, а и самите вие, които изпитвате трудности, сте тези, които ще съдействат на община Русе в разрешаването на проблемите. И повярвайте, в мое лице ще разчитате на съпричастен човек. Защото аз съм русенка. Аз съм от гражданската квота, подкрепена от политическа партия ГЕРБ. В България, а и в световен мащаб това е печелившата формула за добро управление на населените места“.

Диана Иванова призова събеседниците си да споделят препоръки и виждания по отношение ангажираността на общината с хората със специфични състояния.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета