Диана Иванова към русенци: Обръщам се към всеки от вас – направете своя разумен избор в неделя! - ruse.utre.bg

Диана Иванова към русенци: Обръщам се към всеки от вас – направете своя разумен избор в неделя!

25 октомври 2019, 15:19 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Най-приоритетни са интересите на хората на Русе, споделя кандидатът за кмет

Обръщам се към всеки от вас – направете своя разумен избор в неделя.

Това апелира кандидатът за кмет на Русе Диана Иванова в своя сайт. Ето и цялото обръщение:

Уважаеми съграждани,

Като русенка с изразена гражданска позиция съм се срещала с различни хора. С много успели личности от нашия град, които са постигнали върхове в избраните професии. Срещала съм се и с редица обикновени хора, каквато смятам, че съм и аз самата. Човек, стъпил здраво на земята и работещ за доброто на децата ни. Благодарна съм за тези житейски и професионални възможности. Защото докосването до уникални хора ни изгражда като личности през целия ни живот.

През последния месец, по време на кампанията, се срещнах и с много работливи, отрудени хора. С хора, посветили живота си на това да останат в Русе и да работят за неговото по-добро бъдеще. Бъдеще, което нашите деца и внуци заслужават. Стиснах хиляди ръце, приех много усмивки, но и усетих болката на много от вас.

Благодаря на всички, които ми казаха: „Продължавайте напред!“, защото това е и моя позиция. Разумни хора сме и всеки носи отговорност за действията си. Аз работя така, че децата, внуците, учениците, колегите, приятелите и съгражданите ми – да се гордеят с мен.

Днес, малко преди вота на 27 октомври, аз съм повече от всякога убедена, че сме на правилния път. Вярвам, че с изпълнение на заложената в нашия план програма, ще успеем да променим града, да го превърнем в по-добра среда и хората да живеят по-щастливо в Русе!

Затова се обръщам към всеки от вас – направете своя разумен избор в неделя. Помислете и преценете рационално – кое според вас ще е най-доброто решение  за бъдещето на Русе?

И в заключение припомням, че решението ми да се кандидатирам за кмет на града с подкрепата на политическа партия ГЕРБ е всъщност явяване на конкурс за работа пред всички вас – гражданите на Русе. Вярвам, че вие ще сте моите бъдещи работодатели. Защото най-приоритетни са интересите на хората на Русе. И най-важно е да останем човеци. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета