Диана Иванова: Да не водим битки помежду си, а да обединим силите си за Русе - ruse.utre.bg

Диана Иванова: Да не водим битки помежду си, а да обединим силите си за Русе

31 октомври 2019, 11:27 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Скъпи русенци,

Обръщам се към вас с благодарност, че подкрепихте ново лице като мен в надпреварата за кметската длъжност.

С благодарност, че сте активни, с ясно изразена гражданска позиция. Благодаря от сърце!

Обръщам се към вас и с надежда, че на 3-ти ноември, всички ние ще направим правилния избор за Русе. За да продължи нашият град европейското си развитие и заедно да следваме една посока - надграждане на постигнатото и по-добро бъдеще за децата ни.

Живеем в динамично време, в което отговорният човек анализира обществените процеси в национален, европейски и в световен мащаб. Градивно е да се търси най-успешния модел на управление на градовете. Смятам, че с програмата на ПП ГЕРБ, ние предлагаме именно такъв.

Вярвам, че наш съюзник в работата за просперитета на нашия град, ще бъдат всички десни сили и дясно мислещи хора в Русе. Призовавам всички мои съграждани да не водим битки помежду си, а да обединим енергия , воля и идеи, съдейки и учейки се от историята. Защото русенци са уникални хора – със свободен дух и демократично мислене, с труд, новаторство и креативност, с артистизъм и устойчивост, с вяра и надежда, с далновидност и конструктивност.

Убедена съм, че с изпълнение на програмата ни, ще успеем да променим града, да го превърнем в по-добра и спокойна среда за живеене и реализация. През следващия четиригодишен период, Русе има потенциала да се превърне в значим индустриален център на Северна България. Вярвам във вашия рационален и прагматичен, отговорен и доблестен избор! Русе трябва да продължи към възход с нашата воля и Божията помощ!

Диана Иванова

Кандидат за кмет на Община Русе от ПП ГЕРБКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета