Областната дирекция на МВР отбеляза празника на българската полиция - ruse.utre.bg

Областната дирекция на МВР отбеляза празника на българската полиция

07 ноември 2019, 14:03 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Областна администрация

Заместник областният управител на област Русе присъства на днешното тържество по случай празника на българската полиция.

„Надявам се Областната дирекция да продължи да се развива и занапред, а гражданите да имат доверие във Вас, защото това е основното, което трябва да правите, да получавате доверието на хората в още по-голяма степен!

Те се надяват на Вас! Те очакват Вашето съдействие и считам, че сте длъжни да го оказвате!

Бъдете здрави и нека Свети Архенгел Михаил Ви закриля, но се пазете и Вие! Знам, че всеки ден най-вече тези от Вас, които са на терен, са на ръба! Бъдете винаги от правилната страна на закона! Хубав празник! На добър час!“ каза заместник областният управител в обръщението си към служителите от полицията.

Прочетени бяха и заповеди, с които бяха наградени отличилите се през годината служители от ОД на МВР.

Сред официалните гости бяха още административните ръководители на Окръжната и Районна прокуратура Георги Георгиев и Яна Илиева, както и директорът на дирекция „Управление при кризи“ в община Русе Спасимир Димитров, който връчи поздравителен адрес на директора на ОД на МВР – Русе ст. комисар Теодор Атанасов от името на кмета Пламен Стоилов. Поздравителен адрес беше връчен и от името на областния управител Галин Григоров.

Веднага след това по традиция бяха положени венци и цветя пред монумента „Чест и слава“, с което беше почетена паметта на всички полицаи, загинали при изпълнение на служебния си дълг.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета