Двама младежи от Русе са установени като извършители на опита за грабеж от букмейкърски пункт - ruse.utre.bg

Двама младежи от Русе са установени като извършители на опита за грабеж от букмейкърски пункт

14 януари 2020, 13:09 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ruseutre.bg

Двама младежи от Русе са установени като извършители на опита за грабеж от букмейкърски пункт. На 10 януари около 22.20 часа, чрез единния номер за спешни повиквания - 112, в полицията е подаден сигнал за опит за грабеж в пункт за спортни залагания на бул. Липник в областния град.

По първоначални данни двама непознати влезли в пункта с маски и пистолети, насочили оръжието към служителката в обекта и клиент и поискали парите от касата. След категоричен отказ от жената, двамата нападатели напуснали пункта и изчезнали в неизвестна посока. Веднага към адреса бил насочен екип, който извършил оглед, стартирали и действия по установяването на авторите на престъплението. В хода на оперативно-издирвателните мероприятия от служители на криминална полиция в Първо РУ, както и от извършените множество процесуално-следствени действия криминалистите установили двама 17 - годишни младежи от Русе, които до момента не са известни на полицията с криминални прояви.

Последвало задържането им в рамките на 24 часа и образуване на досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Русе.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета