Не отлагай мечтата си за нов дом - ruse.utre.bg

Не отлагай мечтата си за нов дом

21 юли 2020, 09:00 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    pixabay

Новият „Супер жилищен кредит“ на Пощенска банка ни дава спокойствие и сигурност за финансовото ни бъдеще

Национална черта на българина е любовта към дома. Повечето статистики през последните години потвърждават, че България е една от държавите в ЕС с най-висок процент на хора, обитаващи собствени жилища, и най-нисък процент хора, живеещи под наем. Покупката на жилище е винаги актуална тема у нас и добрата новина е, че в момента се предлагат иновативни и разнообразни банкови продукти, които да ни подкрепят по пътя към мечтания нов дом.

СИГУРНОСТ, ПРЕДВИДИМОСТ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА СЕМЕЙНИТЕ ФИНАНСИ

В отговор на потребността за повече сигурност и възможност за планиране на бъдещето за българския пазар е разработен нов кредитен продукт, който предлага финансова предвидимост за цели 30 години. В Западна Европа и САЩ кредитите с фиксирана лихва за целия период са предпочитани, основно заради тяхната сигурност и предвидимостта им. Досега у нас липсваше подобен продукт, но вече се предлага от Пощенска банка с името „Супер жилищен кредит. Предимството при него е, че клиентите могат да ползват фиксирана лихва за целия период на договора. Така, ако сега кандидатстваме и изтеглим жилищен кредит с фиксирана лихва за 30 години, ще знаем какъв е гарантираният размер на лихвата чак до 2050 г. Възможността за дългосрочно планиране и спокойно управление на нашите лични финанси всъщност е най-добрата инвестиция в бъдещето, за която можем да мечтаем. А вече и да сбъднем.

ГЪВКАВОСТ, СВОБОДА И ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ

Има и още причини, поради които новият жилищен кредит е „супер“. Той е с фиксирана лихва за целия срок на кредита, но отлично може да откликва и на финансовите ни потребности за повече гъвкавост във времето. Сами избираме предпочитания от нас срок на кредита, спрямо възможностите ни: 10, 15, 20, 25 или 30 години. Може да се комбинира с опция „Флекси“ за гъвкаво управление на месечните вноски – можем временно да намалим или увеличим размера им в зависимост от текущите си разходи и финансова ситуация. Също така можем да го използваме за покупка, ремонт, както и за рефинансиране на съществуващ жилищен кредит. До края на месец юли можем да се възползваме и от специални промоционални условия.

ОЩЕ МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ И ЦЕННО СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ПОЩЕНСКА БАНКА

Жилищните кредити, предлагани от Пощенска банка, са гъвкави и осигуряват подходящи финансови решения за всяка ситуация. Освен единствения засега в България „Супер жилищен кредит“ с фиксирана лихва за 30 г., банката предлага и иновативни продукти, които носят допълнителни предимства на клиентите като „Спестовен жилищен кредит” или „Ипотечен овърдрафт”. И тъй като възможностите са различни, а нуждите на всеки потребител – индивидуални, експертите по жилищно кредитиране от Пощенска банка са на разположение за консултация. Дори не е нужно да посещаваме клон на банката, за да я получим, защото отскоро Пощенска банка предлага и безплатна онлайн консултация за жилищен кредит през мобилнoто приложение EVA Postbank, което може да бъде изтеглено от Google Play и App Store. Директно през апликацията можем да започнем процеса по кандидатстване за жилищен кредит, както и да получим предварително становище по искането си за финансиране. Повече информация за жилищните кредити на Пощенска банка има на www.postbank.bgКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета