ПП ГЕРБ ще се включи в отворената кампания на Професионален Домоуправител – Русе“ - ruse.utre.bg

ПП ГЕРБ ще се включи в отворената кампания на Професионален Домоуправител – Русе“

29 юли 2020, 13:15 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Тя е наречена “За по-красив и подреден квартал“

ПП ГЕРБ ще се включи в отворената кампания на Професионален Домоуправител – Русе“, наречена “За по-красив и подреден квартал“. Инициативата е насочена към входовете, които фирмата обгрижва.

Това стана ясно по време на пресконференция днес, на която присъстваха общинските съветници Бедрос Пехливанян, Наталия Кръстева и Орлин Дяков.

При провеждането на общи събрания на етажната собственост и при контакт с касиерите, живущите споделят своите проблеми и потребности. При опитите да ги решат, от фирмата често срещат необходимост от разрешителни, съгласувания и не на последно място от финансиране. Затова кампанията “За по-красив и подреден квартал“ на „Професионален Домоуправител – Русе“ е насочена към всеки, който има желание да помогне.

"Първо ще се започне с пространствата край блоковете, които се нуждаят от облагородяване. От много входове сигнализират за липсата на пейки пред жилищните сгради. Да, това е работа на Общината да ги осигури, но когато това не се случва и ние ще помагаме", заяви Бедрос Пехливанян. Наталия Кръстева допълни, че Общината на практика е на автопилот във всяка една сфера.

ПП ГЕРБ първа се включва в инициативата като ще дари 15 пейки за най-нуждаещите се райони, посочени от професионалния домоуправител.

На пресконференцията бяха засегнати и важни теми, които предстои да бъдат гласувани на заседание на Общинския съвет на 31 юли.

ГЕРБ ще внесе и пет нови питания, свързани с въпроси от обществен интерес, поставени на приемните на общинските съветници.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета