Наградиха победителите от турнира по тенис, организиран от Работнически клуб „Спорт и здраве“ - Русе - ruse.utre.bg

Наградиха победителите от турнира по тенис, организиран от Работнически клуб „Спорт и здраве“ - Русе

07 септември 2020, 21:59 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Община Русе

Днес, 7 септември, се проведе турнир по тенис, организиран от Работнически клуб „Спорт и здраве“ – Русе. Турнирът се провежда за 4-та поредна година под патронажа на Община Русе и помощта на Българска работническа федерация „Спорт и здраве“.

В състезанието участие взеха 16 състезатели, които бяха разделени в 4 групи.

След много интересени и динамични срещи за финала се класираха Момчил Белчев и Мартин Бригов. В красив за гледане мач Момчил Белчев спечели първото място с 9:3 гейма. Второто място остана за Мартин Бригов, а достойната трета позиция в класирането зае Филип Иванов.

Жените също впечатлиха с добра игра. Първа в класирането е Луиза Попова, след нея се нареди Надежда Кирилова, а третото място зае Росица Русева.

Наградите за призовите места се връчиха от народния представител на Област Русе Георги Стоилов, Лачезар Иванов – младши експерт в отдел „Образование, спорт и младежки дейности“ и Илиан Милев – председател на УС на РКСЗ – Русе.

Турнирът по тенис се превърна в традиционен за Русе и в него вземат участие любители на спорта, а не професионални играчи.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета