Красива русенка е филмова звезда с милиони почитатели в Турция - ruse.utre.bg

Красива русенка е филмова звезда с милиони почитатели в Турция

02 януари 2021, 11:41 | Мария Иванова
  • Снимка:
    Фейсбук

Зеленооката Гюлсюм Али е най-гледаната наша актриса

Зеленооко красиво момиче - брюнетка от Русе, е сред новите звезди в турските романтични сериали. Името и означава роза. Гюлсум Али е в една от главните роли в „Планината на сърцата“ – най-гледаният в момента сериал от съседите ни. 25-годишната актриса, чието семейство с по-малък брат още живее в Русе, влиза в кожата на Дилек, а историята е за трима братовчеди. Разказва се за техните любовни истории, провокирани от музите и родителите им.

 

Гюлсум Али излиза за първи път на сцена за конкурса „Супермодел на България“ – и въпреки че тогава е само на 14, осъзнава, че да е на голяма сцена е нейното бъдеще. След това дефилира на световни подиуми. През 2012-а получава малка роля в турската поредица „Последното лято на Балканите 1912“, след което убеждава родителите си да я пуснат при роднини в Истанбул, за да научи още по-добре езика. Това се случва и пътят на младата русенка, родена през 1995-та година под знака на Водолея, се отключва за големите роли.  


Във Фейсбук тя има 38 000 последователи, но милиони следят поредицата, която се снима в района на Ескишехир. Освен милионните телевизионни зрители, продукцията Gönül Dağı се радва и на голяма популярност в Youtube и социалните мрежи. 

Гюлсум Али е в една от главните роли в „Планината на сърцата“ – най-гледаният в момента сериал от съседите ни.

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета