Отличават значими постижения в политиката за равнопоставеност между половете - ruse.utre.bg

Отличават значими постижения в политиката за равнопоставеност между половете

13 януари 2021, 10:21 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Област Русе

Областна администрация Русе информира, че Министерството на труда и социалната политика стартира процедура за набиране на кандидатури на институции и организации за присъждане на Отличителен знак за значими постижения в ефективното изпълнение на политиката по равнопоставеност на жените и мъжете.
Награждаването, което ще се проведе за четвърта поредна година, цели да насърчи управленските усилия за постигане на по-добра ефективност и подобряване на политиките в тази сфера. Очаква се то да се състои в края на месец април тази година.
Предвижда се да бъдат връчени награди в три категории: държавни институции (централна и местна власт); стопански и нестопански организации; обществени организации и институции.
Кандидатурите могат да се подават до 17.30 часа на 12 февруари 2021 г. в приемната на Министерството на труда и социалната политика, която се намира в София, на ул. „Триадица” № 2. Текстът на обявлението за кандидатстване може да бъде прочетен на следния уеб адрес: https://www.mlsp.government.bg/novini-11.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета