Анонимен мъж дари храни за 1000 лева на БЧК Русе - ruse.utre.bg

Анонимен мъж дари храни за 1000 лева на БЧК Русе

18 януари 2021, 09:08 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    БЧК - Русе

Поредното голямо дарение на хранителни продукти за Кризисната трапезария на БЧК Русе за месец януари 2021 вече е факт. Веднага след апела на доброволческата организация, гражданите да се включат с помощ за подсигуряване на храна за хората, останали без дом, се е явил дарител на консервирани храни, който е пожелал да остане анонимен. Мъжът се е свързал с председателя на Общинския съвет на БЧК-Русе – г-жа Алисе Муртезова и е предоставил безвъзмездно 400 консерви за сумата от около 1000 лв. за нуждите на потребителите на социалната услуга.

За поддържане на инициативата до края на месец февруари, а при необходимост и първите седмици на месец март са необходими още дарения. Желаещите да помогнат могат да го направят освен с парични средства и с консерви, хляб или топла храна, приготвена в обществена кухня с нужните сертификати.

Даренията се приемат в офиса на БЧК-Русе на ул. Плиска № 2. За допълнителна информация желаещите могат да се свържат с Антоанета Ябанозова - Директор на Секретариата на ОблС на БЧК - Русе, тел. 0878118646.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета