Красен Кралев: Гласувах, за да продължим да градим България с Божията помощ - ruse.utre.bg

Красен Кралев: Гласувах, за да продължим да градим България с Божията помощ

04 април 2021, 13:49 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

"Кампанията в Русе и в цялата страна беше основана на градеж и работа – изключително позитивна кампания", заяви Кралев

"Гласувах за това да има сигурност, стабилност и спокойствие - по европейския път за развитие на България. Да продължим да градим доброто на страната с Божията помощ и по волята на българския народ“. Това заяви  водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе и министър на младежта и спорта Красен Кралев.

Кралев допълни, че очаква всички български граждани да проявят активност и да упражнят правото си на глас, защото това е върховното право на демокрацията: “Vox populi - vox dei“ – "Глас народен, глас Божи", каза той.

"Кампанията в Русе и в цялата страна беше основана на градеж и работа – изключително позитивна кампания. Показвахме това, което сме направили през годините. Смятаме да продължим така и занапред, ако нашите сънародници ни гласуват доверие“, каза още Красен Кралев.

Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Пламен Нунев гласува в същата избирателна секция. Той заяви, че е направил своя избор за по-доброто бъдеще в България на децата.

"Аз съм отговорен човек и затова гласувах да продължим да градим. Да продължим да се грижим приоритетно за образованието и здравето на българите. Това е моят избор“, заяви още кандидатът за народен представител. По думите му, ГЕРБ-СДС са излезли с отличен отбор от подготвени хора и това са били аргументите на коалицията в тази кампания.

Преди да гласуват всички кандидати посетиха заедно храма „Успение на Света Богородица“, получиха благословията на отец Марин и запалиха свещички за здраве.

https://developers.facebook.com/docs/plugins/embedded-posts/?prefill_href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkrassen.kralev%2Fposts%2F10160246818889796&__cft__[0]=AZUOLbv7LqfhWTE6HNSIF8P7z2pc4s8GP7fgj5hMwaiFDwHkvxXDUHFBzu0794kXQWAwXLgxQNZuoCURIB1ryxL-DOyBPRsWT4NsidE_acgW0o2q0prb__Q0W854QWezmo4&__tn__=p%2CP-R#code-generatorКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета