Красен Кралев поздрави здравните работници по случай професионалния им празник - ruse.utre.bg

Красен Кралев поздрави здравните работници по случай професионалния им празник

07 април 2021, 11:31 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    Красен Кралев/Фейсбук

"Да бъдеш здравен работник е не просто професия, а призвание в живота", написа Кралев във Фейсбук

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави работещите в сферата на здравеопазването по случай Световния ден на здравето и Деня на здравния работник.

"Днес отбелязваме Световния ден на здравето и здравния работник. Да бъдеш здравен работник е не просто професия, а призвание в живота. Поздравявам всички колеги за изключителната енергия, която влагат в своята работа и за куража, с който изпълняват своята мисия", написа министърът, който също е следвал във Висшия медицински университет във Варна.

"През последната една година медиците в цялата страна полагат неимоверни усилия, изправени срещу изпитание, каквото не бяхме срещали до този момент. Днес, повече от всякога, можем да оценим тяхната смелост, отдаденост и професионализъм, които демонстрират при изпълнението на своя дълг към човечеството. Пожелавам на всички Вас да бъдете здрави и несломими пред най-тежките изпитания. Бъдете изпълнени с вярата, че можете да се справите с всяко предизвикателство, което стои пред Вас. Честит празник!", пише Кралев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета