Русенци със шампионска титла от Републиканско първенство по карате за служители на МВР - ruse.utre.bg

Русенци със шампионска титла от Републиканско първенство по карате за служители на МВР

22 юли 2021, 12:38 | ruse.utre
  • Снимка:
    областна дирекция на МВР

От 20 юли до днес в град Бургас се проведоха финален етап на Националния преглед по полицейска лична защита и Републиканско първенство по карате за служители на МВР. Състезанията са част от спортния календар за 2021 година на „Спортна асоциация" – МВР. В тях участват състезатели от всички структури на МВР в страната.

Областната дирекция на МВР в Русе представиха Светослав Бодуров, Сашо Петров, Милен Атанасов, Владимир Генев и Станислав Георгиев, с ръководител и треньор Станислав Станчев, главен инструктор по полицейска лична защита в областната дирекция.

След оспорвани битки и тежки състезания, русенци отново се завръщат с шампионски титли и призови места:

Светослав Бодуров и Сашо Петров са шампиони на България по Полицейска лична защита, а другият русенски отбор Милен Атанасов и Владимир Генев са седми.

На „ката“ Светослав Бодуров извоюва златото, класирайки се на първо място.

В състезанията по карате в категорията до 75 кг Сашо Петров се пребори за третото място, а Станислав Георгиев е пети в същата категория. В по-тежката категория, до 85 кг, русенецът Светослав Бодуров е на втора позиция.

В отборното класиране по карате представителите на русенската областна дирекция в състав: Светослав Бодуров, Сашо Петров и Станислав Георгиев станаха републикански шампиони, достойно заемайки първата позиция и в тазгодишното първенство.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета