Георги Кръстев участва в престижен интернационален форум - ruse.utre.bg

Георги Кръстев участва в престижен интернационален форум

25 септември 2021, 18:24 | ruseutre.bg
  • Снимка:
    ГЕРБ - Русе

Областният координатор на ПП ГЕРБ  в Русе Георги Кръстев участва в престижния интернационален форум, организиран от Международния републикански институт по програма “Европейски лидерски институт”. Той е единственият български представител на авторитетния форум. Събитието се провежда в чешката столица Прага от 23 до 27 септември тази година и събира представители на Франция, Испания, Румъния, Грузия, Чехия, Словакия, Полша, Унгария и Словения.

В първия ден от програмата на форума фокусът на участниците беше насочен към дискусия на тема “Стратегии на съвременните политически кампании. Провеждане на местни, национални и наднационални избори.” Като представител на България и един от най-активните участници в дискусията, Георги Кръстев запозна присъстващите със спецификите на провеждане на предизборните политически кампании от гледна точка на геополитическото положение на нашата страна. Той изрази мнение и относно пътя и мястото на младите хора в политиката.

През следващите дни присъстващите ще се обучават в политическа комуникация, личностно развитие и ще разгледат бъдещето на Западния свят и трансатлантическите отношения.

Международният републикански институт е основан през 1983 година и представлява влиятелна организация, свързана с Републиканската партия в САЩ, чиято основна цел е налагането и утвърждаването на демокрацията в световен мащаб. Дейността на института включва подпомагане на политическите партии и политическите кандидати да развият своите ценности и институционални структури, да участват в решаването на проблемите на гражданите и в правителственото планиране и да мотивират хората да се ангажират с политическите процеси.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета