Глория: Поклон пред лекарите на първа линия! - ruse.utre.bg

Глория: Поклон пред лекарите на първа линия!

От блогa на
Ruseutre.bg
Ruseutre.bg
Всичко от автора
19 януари 2021, 17:31 | Ruseutre
  • Снимка:
    Instagram/Глория

"Поклон пред най смелите хора, които съм срещала в живота си!", споделя изпълнителката дни, след като бе изписана от ВМА

След като пребори коронавириса, с емоционален пост към фенове и приятели се обърна примата на българския поп-фолк Глория чрез профила си в Instagram

Глория признава, че болестта я променила, и че това коварно заболяване дава уроци на всеки.

„И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки!“, пише изпълнителката.

Ето и пълния текст на обръщението:

Поклон пред най-смелите хора, които съм срещала в живота си, лекарите на първа линия!

Усмихнати, даряващи надежда, умения, готови да помогнат и успокоят! Благодаря на белите ангели от ВМА!
Благодаря на приятелите ми за това, че бяха до мен и не ме оставиха, значи съм докоснала сърцата ви по някакъв начин, щом ви имам дори и в този момент! 
Много колеги загрижени пишеха почти всеки ден - страхотни сте! На почитателите си благодаря за подкрепата! С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна, и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях!

Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката “Благодаря“ днес ме кара да се чувствам щастлива, повече от всякога! Благодаря и до скоро!

Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Русе Лайф

Виж всички
26 февруари, 09:32
Глория стана баба за първи път
Симона Загорова кръсти бебето на майка си
0